top of page

Play & Parties Group

Public·192 members

[ŽIVÁ TELEVÍZIA>] Iskra Svit Komárno živý prenos 20/12/2023

2. 12. 2023 — ... prenos] Iskra Svit Lučenec živý prenos 07 Handlová, BC Prievidza 1. 2023 — Pre sledovanie prenosu [[[prúd]]^] Komárno Patrioti Levice prenos .

Iskra Svit – BC Komárno 91:69 (44:35)Iskra Svit – BC Komárno 91:69 (44:35) Svit: Goncalves 26, Atwood 23, King 19, Koval 12, Turza 6 (Matušek a Monček po 2, Harabin 1, Baldovský, Blaško a Čmil 0) Komárno: Gašič 21, Skvašik a Stuckey po 9, Volárik 7, Dolník 6 (Danielič 12, Foltín 5) Oleg Meleščenko: „Na začiatku sme ich trochu podcenili. Vedeli sme totiž, že prídu v tejto zostave bez troch hráčov základnej zostavy a čakali sme aj zónovú obranu. Úvod však ukázal, že Komárno je veľmi dobrý tím, ktorý sa nevzdáva. Chvalabohu, že sa nám nepriaznivý vývoj podarilo otočiť najmä vďaka tomu, že im chýbali hráči do rotácie. Chcel by som, aby toho bolo viac, no tie šance záležia na nich. “ Július Matušek: „Okrem začiatku sme viedli vlastne celý zápas a držali sme si nejaký odstup. Z hostí bolo už v tretej štvrtine cítiť, že sú vyčerpanejší, nestíhali a dovoľovali nám voľné strely. V posledných troch minútach postavil tréner aj nás mladých, takže som rád, že som dostal šancu a, samozrejme, aj za to, že som skóroval. Museli sme však vyhrať o viac ako sedem bodov, takže chápem, trénerovo rozhodnutie, že nás nezapojil už skôr. My musíme makať na tréningoch a ukázať to pri takýchto šanciach. Je to síce menej minút, ale musíme sa presadiť a ukázať, že tu nie sme len-tak. Šport v TV naživo - Aktuálny program na dnes a zajtra I Niké - palubovka 2023. Basketbal - Niké SBL 2023/24 (18. kolo): BC Komárno - Iskra Svit Priamy prenos zo zápasu 18. kola Niké SBL 2023/24 v basketbale mužov ... [ŽIVÝ PRENOS!!] Iskra Svit : Prievidza sledovať zápas 28.10. 28. 10. 2023 — [ŽIVÝ PRENOS!!] Iskra Svit : Prievidza sledovať zápas 28.10.2023 Prievidza, PDA, LEV, Patrioti Levice. 29.11.2023, Handlová, HAN, PDA, ... Prievidza Komárno živý 3 decembra 2023 Pozerať TV 3. 12. 2023 — [[[živý šport>]]] Komárno: Prievidza živý prenos 14/10/2023Sme predsa Komárno Iskra Svit živý 4 novembra 2023 Dnes - Firstar 4. 11. 2023 ... Niké SBL 2023/2024 – BC KomárnoWe use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions. Funkčné Vždy aktívny Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť. My sme navyše potrebovali zvíťaziť o viac ako sedem bodov, aby sme hrali pohárový zápas tu vo Svite a nie v Komárne. Viac šlo teda o to, takže aj preto bola užšia rotácia aj z našej strany. Chcel by som mladých zapájať viac, ale predtým mi musia dať nejaký popud tým, že budú trochu suverénnejší, aby nerobili chyby. Teraz sa ukázalo, že pri veľkom rozdiele to vedia a niečo zahrajú. Lučenec prenos 7 októbra 2 | Miss Black Internati Group 7. 10. 2023 — live Komárno vs Lučenec LIVE STREAM HD Slovakia Niké SBL WebLIVE; Futbal. 2 Spišskí Rytieri - BC Komárno a Iskra Svit - Patrioti Levice.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page