top of page

Play & Parties Group

Public·192 members

Βόλος εναντίον Παναθηναϊκός ζωντανή 20 Δεκεμβρίου 2023 Παρακολουθήστε Ζωντανά

Άκου τον ΕΡΑ σπορ 101.8, Αθήνα στο Live24.gr | Online Ραδιόφωνο | Your Internet Media Tuner with all greek radio stations.

Με μία επιστροφή και... έξι απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού στον ΒόλοΟ Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από το Europa και το Conference League, αλλά και την... πτώση από την κορυφή της Super League. Το «τριφύλλι» φιλοξενείται την Πέμπτη (21/12, ) από τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και ο Ιβάν ΓΙοβάνοβιτς έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ο Αϊτόρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή γι' αυτήν την αναμέτρηση, κάτι που δεν ισχύει με τις περιπτώσεις των Γιώργου Βαγιαννίδη, Φίλιπ Τζούρισιτς, Άνταμ Τσέριν και Βενιαμίν Βέρμπιτς. Στο τέλος βέβαια πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς πόντους. Ο Βέρμπιτς έκανε μια πάσα που ήταν εύκολη και έπρεπε να κάνω τη δουλειά μόνος μου. Φυσικά αστειεύομαι η ασίστ που μου έδωσε ήταν πραγματική εκπληκτική και είμαι πολύ χαρούμενος που με το γκολ μου πήραμε τη νίκη». Αυτό το πρώτο σου γκολ μετά τον τραυματισμό σου. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα: «Ήμουν εκτός για 14 μέρες και η αλήθεια είναι ότι με αυτό τον τραυματισμό με βάση το μέγεθός του θα μπορούσα να μείνω για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων. Παναθηναϊκός εναντίον ΟΦΗ και ζωντανή μετάδοση 3 πριν από 35 λεπτά — ΟΦΗ εναντίον ΠΑΣ Γιάννινα και ζωντανή μετάδοση 11 ) Ατρόμητος 18 Σεπ μετάδοση]] ζωντανή 2022 4 4 Αυγ 2023 — Άρης εναντίον Βόλος ΠΑΟ Ρουφ ... Απόντες ήταν και οι τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ. » Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Μίλησε για όλους ο Σπόραρ Ο Άντραζ Σπόραρ σε δηλώσεις του σε μεγάλο αθλητικό site αναφέρθηκε στην «τρελή» ατμόσφαιρα της Λεωφόρου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε. Πέτυχες το γκολ που έφερε τη νίκη. Πως ένιωσες με αυτή την ατμόσφαιρα: «Οι οπαδοί μας γι΄ άλλο ένα ματς δημιούργησαν μια τρελή ατμόσφαιρα. Η ώθηση που μας έδωσαν ήταν πολύ σημαντική. Μπροστά σε αυτό τον κόσμο είναι πιο «εύκολο» να παίζεις. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερό μας ματς, μιας και ο Άρης έχει καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μίνιμουμ 10. Λαμία Βόλος μετάδοση σκορ 17. 12. 2023 Sport TV πριν από 3 ημέρες — ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον Βόλος και ζωντανή μετάδοση 05. πριν από 20 Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 απ' τη Μακάμπι Χάιφα και έμεινε εκτός Ευρώπης... ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE Streaming Ζωντανός Live Βόλος-Παναθηναϊκός για την 15η αγωνιστική της Superleague την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 19:00. Streaming Ζωντανός Σχολιασμός του αγώνα στην εφαρμογή... Θεραπεία λόγω ενόχλησης στη μέση ακολούθησε ο Πούγγουρας. Απουσίασε ο Φρόκου, ο οποίος στον αγώνα της Κ19 με αντίπαλο την Τρέντσιν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και εντός των επόμενων ημερών θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. (Ζωντανή μετάδοση!) Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον (Ζωντανή μετάδοση!) Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Παναθηναϊκός ζωντανή 2022 07.12.2023 1 Φεβ 2023 — Ρεάλ Μαδρίτης vs Παναθηναϊκός H2H ; Thursday, October 6, ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page