top of page

Play & Parties Group

Public·208 members

Šibenik Šenčur gledati prijenos 21 prosinca 2023 Gledajte uživo

9. lis 2023. — U Drugoj ABA ligi (iz koje će jedan ili dva kluba na kraju ući u Prvu ABA ligu) igrat će ove sezone Borac (BL), Cedevita Junior, Šenčur ...

Šibenka avanturu u 2. ABA ligi otvara u Subotici protiv Borca 9. lis 2023. — U Drugoj ABA ligi (iz koje će jedan ili dva kluba na kraju ući u Prvu ABA ligu) igrat će ove sezone Borac (BL), Cedevita Junior, Šenčur ... Gdje gledati Cibalia - Šibenik, prijenos 17. kola Prve 1. pro 2023. — Pročitajte gdje gledati Cibalia – Šibenik, prijenos utakmice 17. kola SuperSport Prve nogometne lige iz Vinkovaca. Subotica - GKK Šibenik : ABA League 2 Gdje na TV-u možete gledati uživo Košarka - ABA League 2: Subotica - GKK Šibenik. Gdje gledati besplatni prijenos Uživo na TV ili online streamu. Subotica ... - Mi protiv Dinama stavljamo maksimalni ulog - idemo all in. To je san svih ljudi u klubu, mislim i u cijelom gradu. Pa, ne ulazi Šibenik baš svaki dan u finale, koliko znam, zadnji put je to bilo prije 13 godina. Dat ćemo sve u utakmici protiv Dinama - rekao je trener Šibenika Damir Čanadi u najavi susreta. Prijenos utakmice bit će na MAXSportu 1. Dinamo – Šibenik prijenos uživo, gdje gledati live stream 6. stu 2022. — U okviru 16. kola SuperSport HNL lige zagrebački Dinamo na svom terenu dočekuje Šibenik. Domaćin je veliki favorit, iako će šibenčani ... Naslovnicapro 20 2023 Gibonni najavio sjajne goste i pozvao Zadrane da zajedno dočekaju Badnjak Gibonni ove godine slavi 35 godina bogate karijere, a u Zadar dolazi dan prije Badnjaka u sklopu turneje na kojoj je napunio najveće koncertne prostore diljem Hrvatske... pro 18 AUDIO Šibenske uspomene: ‘Nisu mu metnili ni spomen ploču. Malo ko ga se danas i sića’ Nikidan je bila proslava 100 godina veslanja. Velike su to godine za jedan važni i mladi klub. Fešta u kazalištu. To je 100 godina ljubavi, samo odricanja, nada i... 12 Veliki povratak glazbene zvijezde u Hrvatsku: Gregory Porter u srpnju na šibenskoj Tvrđavi sv. Šibenik protiv Dinama želi ponoviti uspjeh iz 2010. godine: Evo gdje gledati polufinale kupaČANADI: IDEMO ALL IN Srijeda, 05. 4. 2023. u 10:43 Foto: Josip Regovic/Pixsell/Jarun Panorama/Canva Mi protiv Dinama stavljamo maksimalni ulog - idemo all in. Ipak smo samo dvije utakmice udaljeni od trofeja. To je san svih ljudi u klubu, mislim i u cijelom gradu, rekao je trener Šibenika Damir Čanadi u najavi Šibenik i Dinamo od 17. 30 na Šubićevcu igraju polufinalni susret Hrvatskog nogometnog kupa. POGLEDAJTE VIDEO: Ademijeva poruka na oproštaju Ademijeva poruka na oproštaju | Video: Hrvoje Tironi/24sata Dinamo je, unatoč nešto lošijoj formi, apsolutni favorit. Organizirano gledanje prijenosa utakmica ispred hotela 13. pro 2022. — Budite i vi dio najveće navijačke podrške u Šibeniku, uživajte u organiziranom prijenosu utakmice ispred hotela Jadran i proslavi novog ... stu 29 Adventura s kauča diže i najizbirljivije! Na šibenskom adventu preko 30 izvođača do Nove godine! Da Matija Cvek & The Funkensteins 1. prosinca otvaraju Adventuru svi već jako dobro znaju, a uz njih organizatori Adventure u prvom valu objavili su da u Park... 88, 6 | 100, 7 | 104, 9 MHz Glazba za ocjenu 100, a zbog vas dvoje ga i palim svako jutro! Ankica Oduševljava me ova ekipa koja pušta svoje glasove da odjenu misli nas koji slušamo.... više Adhara Imate najbolji mix glazbe u cijeloj republici. Prijateljice i ja slušamo cijeli dan...... Barbara, Klara, Mia i Nina Dragi Sanja i Marko, Vaš humor neka i dalje diže moral svima koji Vas... Podsjetimo, 'modri' su u zadnjih pet susreta u prvenstvu na učinku od pobjede te po dva remija i poraza. Prema kladiteljskim kućama, koeficijent na pobjedu gostiju jest 1. 35, dok je na 'narančaste' 6. 50. Kad se na Šubićevcu spomene kup, mnogima se odvrti film iz 2010. godine, kad je Šibenik jedini put bio u finalu spomenutog natjecanja. Tada je u dvije utakmice bolji od Šibenika bio Hajduk. Poklepovićevi 'bili' sa Subašićem, Strinićem, Skokom, Andrićem, Ibričićem,... bili su jači od Karačićevog Šibenika s Ademijem, Zecom, Bačelićem-Grgićem... AUDIO Šibenske uspomene: ‘Kebe za tice su se radile od tanke žice i daščica. Zbilja su to bili majstori’ Neki dan san ima čudan, neobičan i lip susret. Sa balkona u kužinu uletila mi je jedna Crna crvenrepka. Prekrasna tica i udarila u prozor. Mali se zbunila i ona... 01 FOTO: Sve zbog jednog unuka: Završena velika nagradna igra Radio Šibenika Nakon mjesec dana igranja u eteru i na društvenim mrežama, nakon gotovo 40 podijeljenih dnevnih nagrada i isto toliko dnevnih pobjednika, Radio Šibenik je u... Mihovila! Nagrađivani američki glazbenik Gregory Porter vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila! Izniman umjetnik koji rasprodaje dvorane diljem svijeta i dobitnik dva Grammyja... 11 AUDIO Šibenske uspomene: ‘Grabin telefon. Alo. Šta ću sad, koliko ovo triba kuvati? ’ Sve mi je lipo moja žena posložila u kužini na radnoj plohi. Kapula, mrkva, luk i mliveno meso. Nož, dasku sve. Lipo potanko objasnila šta triba raditi. Izvadila teće i... 05 Radio Šibenik raste i razvija se u svakom smislu i zato traži voditelja ili voditeljicu! Županijski radio Šibenik traži novi glas! „Nakon što smo u prosincu 2022. tražili i dobili Anicu Matić, u prosincu 2023. ponovno tražimo voditelja ili voditeljicu koji... Budite brzi, uskoro prijave za gastro okršaj u Parku: Koja će ekipa ove godine spremiti najbolje fritule? Tradicionalna Fritulada, natjecanje bez kojeg više ni ne možemo zamisliti Adventuru, bit će održana u Perivoju Roberta Visianija u nedjelju 17. prosinca, a prijave za... 04 U mjesecu darivanja darujte nešto – neprocjenjivo! U mjesecu darivanja, jedan je poklon posebno važan, a to je život koji možemo darovati pristupanjem nekoj od akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Iz Društva Crvenog... Šibenik prijenos uživo na televiziji: Gdje mogu gledati danas gdje gledati nk radnik križevci – hnk šibenik. hajduk šibenik prijenos. hnk šibenik – nk dugopolje podudaranja. dinamo sibenik prijenos. Hajduk Šibenik uživo 10 prosinca 2023 Na liniji 10. pro 2023. — Evo gdje možete gledati prijenos finala kupa u kojem Hajduk brani naslov, a Šibenik lovi prvi trofej u povijestiHajduk i Šibenik igrat će u ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page